Zasebnost

Kakšne podatke zbiramo?

Vina BAKUS zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko in vse ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu www.bakusv.com. Vina BAKUS ne odgovarjajo za točnost vnesenih podatkov s strani uporabnika. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Na uporabnikov računalnik se lahko shranijo tudi drugi piškotki, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik hranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti.  Trajni piškotki so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti preden postanejo neaktivni. 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta www.bakusv.com se uporabnik strinja s takrat veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Tukaj lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil. 

Vina BAKUS kot upravljavec podatkov lahko te  podatke v anonimni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Vina BAKUS podatkov o uporabnikih spletne strani v nobenem primeru ne bodo predali nepooblaščenim osebam.

Pravice uporabnika

Uporabnik se lahko kadar koli seznani z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje. Za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos lahko kontaktira upravitelja. Vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.bakusv.com se lahko naslovijo tudi na elektronski naslov vina.bakus@siol.net

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na strani www.bakusv.com  ali kako drugače, so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Vina BAKUS bodo varovala osebne podatke ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, s katerimi se je uporabnik strinjal. Podatki so zaupni in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta www.bakusv.com se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe , ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Tukaj lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in način ter namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikone družbenih omrežij, ki se nahajajo na spletni strani www.bakusv.com, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov in objav Vina BAKUS na družbenih omrežjih.  

Upravljavec osebnih podatkov je: Vina BAKUS, Zagorci 67a, 2256 Juršinci, Slovenija. Vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na vina.bakus@siol.net.

Z vstopom na spletno stran potrjujete, da ste polnoletni.
Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je namenjena le polnoletnim osebam.
Minister za zdravje opozarja: “Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”

Vstopi